SEMULA TERAPI

Kemerosotan organik yang dialami oleh orang-orang dengan peredaran masa adalah disebabkan oleh kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas pada tisu selular. Radikal bebas adalah molekul yang amat reaktif, yang dari masa ke masa, dengan kesan kumulatif, boleh merosakkan tisu dan organ-organ, yang mempengaruhi fungsi mereka. Kerosakan ini dikenali sebagai tekanan oksidatif atau pengoksidaan sel dan penuaan reponsable utama dan penyakit umur yang berkaitan.

Pengeluaran radikal bebas dalam sel-sel bertambah apabila orang yang mempunyai lebih banyak pendedahan kepada bahan cemar alam sekitar dan industri seperti asap, racun perosak, bahan kimia, makanan berlemak, cahaya matahari, asap rokok, alkohol, tekanan, dan lain-lain Oleh itu penuaan dan kemerosotan badan bergantung kepada gaya hidup orang. Atas sebab ini, jangka hayat purata rakyat adalah lebih pendek di negara-negara miskin, pencemaran yang tinggi, dan tabiat kurang sihat.

Kemerosotan organ-organ kesan radikal bebas tidak semestinya seragam, tetapi beberapa organ-organ, untuk penyakit keturunan, trauma atau penyakit berjangkit dan degeneratif, merosot lebih daripada yang lain. Bagi kes-kes Biocell Ultravital, menawarkan satu set terapi pemulihan, yang memberi manfaat kepada organ-organ tertentu atau seluruh badan.

Terapi Pembaharuan Selular daripada Biocell bertindak secara langsung pada sel-sel, mendorong melalui tisu embrio dan pembersihan bahan biologi enzim semula jadi terkumpul, mempromosikan "Autophagy" oleh mana sel itu digests bahan buangan, yang sekali dikurangkan kepada unsur-unsur asas, digunakan semula untuk membuat protein baru, enzim, lipid, dan lain-lain oleh itu, sel-sel tidak mempunyai bahan biologi terkumpul, secara beransur-ansur boleh memulihkan fungsi yang disokong oleh pelbagai komponen terapi.

Fabrik embrionarionarios dengan semula jadi, enzim nutrien dan enzim pemangkin, dapat mengaktifkan gen hidup (sirtuins) untuk menutup mulut mereka gen yang perlu senyap, dan tidak menyatakan protein yang tidak diingini mengawal kegagalan sel. Mereka juga membantu meningkatkan jumlah koenzim penting untuk memulihkan kecekapan metabolik beliau mitokondria.

Selain kos yang tinggi antioksidan semulajadi terapi mencapai ketara mengurangkan kerosakan masa depan daripada radikal bebas dengan meneutralkan banyak yang sama.

Farmakokinetik

Komponen pelbagai formula mencapai sel-sel, dan sama ada secara langsung atau tidak langsung melalui darah di dalam kes produk lisan, dan ada tertanam untuk yang sama, melalui pelbagai cara pengangkutan selular, bergantung kepada saiz molekul unsur-unsur yang berkenaan. Dalam kes molekul besar, pemerbadanan mereka ke dalam sel-sel adalah dengan reseptor-pengantara endositosis, rantaian siguendo: vesicle, endosome dan lisososma. Untuk molekul yang lebih kecil, ia diperbadankan akan oleh resapan mudah atau oleh protein penyebaran dipermudahkan sebagaimana yang sesuai.

Ekstrak sel telah memasuki sel mengikut endositosis, terdiri daripada molekul yang atom digabungkan oleh ikatan kimia, di mana tenaga dikekalkan. Kedua-dua perkara dan tenaga yang digunakan oleh sel, melalui proses yang dikenali sebagai sel penghadaman yang memecah molekul oleh tindakan enzim terkandung hydrolase dalam lysosomes.

Bahagian-bahagian yang berguna sel ekstrak cytoplasmic lulus dan dimasukkan dengannya oleh asimilasi. Bahagian-bahagian yang tidak berguna dikeluarkan daripada sel.

Penubuhan pelbagai komponen terapi kepada tisu sel sama dipermudahkan oleh empati antara komponen dan mengenal pasti protein reseptor pada membran sel histocompatibility permukaan berkenaan. Oleh itu, komponen formula boleh datang dan bertindak dalam organ-organ tertentu.

 

Mesej untuk hidup: rujuk doktor anda secara berkala. Biocell Ultravital Terapi Sel Pengubahsuaian.

© 2019 Biocell Ultravital Privacy
Like Us on Facebook Follow Us on Twitter