RAWATAN PRO-HORMON

Dalam Wanita

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, terdapat beberapa kajian yang menunjukkan keberkesanan dan keselamatan Cimicifuga racemosa sebagai terapi hormon untuk melegakan gejala-gejala neurovegetative menopaus. Begitu juga, beberapa monograf mengesahkan nisbah faedah-risiko yang positif dalam rawatan gangguan sakit puan seperti gejala-gejala menopaus dan kajian-kajian lain telah membuktikan ia boleh menjadi alternatif yang sah untuk dos rendah terapi hormon dalam pengurusan gejala putus haid dan keberkesanan Cimicifuga racemosa adalah setanding dengan ejen sebagai tibolone dalam mengawal gejala-gejala menopaus.

Biocell Ultravital menggabungkan hanya sebatian komprehensif terbaik dengan ketara mengurangkan gejala-gejala ini dan mengembalikan keseimbangan ke peringkat ini penting dalam kehidupan.

Dalam Man

Andropos adalah proses di mana kebolehan seksual manusia berkurangan dengan usia seperti fungsi tubuh yang lain, hasil daripada paras testosteron yang rendah dalam badan, atau oleh berfungsi reseptor testosteron.

Atas sebab ini, kualiti hidup menurun dan beberapa masalah antaranya adalah seperti berikut: kehilangan tenaga, keletihan, penumpuan dan ingatan, kemurungan, kurang motivasi, cepat marah, kelemahan otot, libido atau mati pucuk menurun menurun, menurun tenaga fizikal, insomnia, berat badan, kulit kering, osteoporosis, sakit sendi dan kehilangan ketinggian.

Kanser prostat dan penyakit jantung adalah risiko yang disebabkan oleh ketidakseimbangan hormon.

Serangan awal adalah penting supaya gejala-gejala ini dengan ubat-ubatan yang tidak menjejaskan kesihatan pesakit, jadi Biocell Ultravital hanya bahan-bahan yang selamat dan menggabungkan terbukti dengan ketara mengurangkan gejala-gejala ini dan mengembalikan keseimbangan ke peringkat ini penting dalam kehidupan.

Farmakokinetik

Komponen pelbagai formula mencapai sel-sel, dan sama ada secara langsung atau tidak langsung melalui darah di dalam kes produk lisan, dan ada tertanam untuk yang sama, melalui pelbagai cara pengangkutan selular, bergantung kepada saiz molekul unsur-unsur yang berkenaan. Dalam kes molekul besar, pemerbadanan mereka ke dalam sel-sel adalah dengan reseptor-pengantara endositosis, rantaian siguendo: vesicle, endosome dan lisososma. Untuk molekul yang lebih kecil, ia diperbadankan akan oleh resapan mudah atau oleh protein penyebaran dipermudahkan sebagaimana yang sesuai.

Penyerapan bahan-bahan makromolekul dalam utuh seolah-olah mustahil tidak lama dahulu. Walau bagaimanapun, dengan kemajuan kaedah sangat khusus analisis telah memungkinkan untuk mengesahkan penyerapan enzim dan bahan-bahan makromolekul lain dari saluran gastrousus ke dalam aliran darah atau limfa saluran secara kualitatif dan saintifik disahkan. Malah, satu saya menunjukkan bahawa ia diserap oleh kesan terapeutik yang dicapai oleh pentadbiran beliau.

Dalam Wanita

Salah satu sebatian yang paling penting dalam formula, adalah racemosa Cimicifuga mengandungi sekumpulan bahan dipanggil glikosida triterpin (saponin) yang diekstrak daripada akar dan rizom. Yang glikosida triterpin adalah komponen aktif di samping acteína xyloside dan cimifugósido.

Ia kini dianggap terapi yang selamat di kalangan wanita yang mempunyai tanda-tanda yang berkaitan dengan menopaus dan yang enggan rawatan hormon atau yang baginya adalah contraindicated. Oleh itu, Cimicifuga racemosa merupakan salah satu terapi alternatif yang paling digunakan di Eropah untuk mengawal gejala yang berkaitan dengan menopaus di kalangan wanita yang mempunyai rawatan hormon contraindicated.

Komponen ekstrak racemosa Cimicifuga memodulasi reseptor estrogen tanpa mempengaruhi tahap hormon.

Beberapa kajian yang berbeza sering dipetik sebagai bukti bahawa Cimicifuga berguna untuk menopaus.

Semua wanita melaporkan peningkatan dalam gejala. Wanita yang telah diberi Cimicifuga, pasti melaporkan peningkatan dalam gejala-gejala menopaus, pengurangan 50% dalam gejala hot flashes agak típica. 10 Dengan meletakkan semua maklumat ini bersama-sama, ia adalah adil untuk mengatakan bahawa Cohosh hitam telah menunjukkan beberapa janji untuk gejala menopaus, bukti lebih lemah mencadangkan bahawa Cohosh hitam mungkin berguna untuk mencegah osteoporosis, yang dianggap penting untuk unsur hormon terapi Biocell Ultravital.

Rhizome daripada Discorea Villosa, liar sangat kaya dengan bahan menjalankan diosgeninas, yang bertanggungjawab bagi peningkatan mungkin dalam estrogen dan progesteron. Ia juga mempunyai kesan antispasmodic dan anti-radang yang kuat. Semua ini menjadikan ia satu penyelesaian yang baik terhadap ketegangan prahaid, sakit otot dan haid yang disertakan ovari.

Saponin steroid (seperti diosgenin) mungkin bertanggungjawab untuk beberapa kesan Villosa Discorea menyokong sistem endokrin secara semula jadi dengan sumbangan mereka DHEA dan Pregnenolone, untuk melegakan gejala-gejala menopaus dan penuaan organik.

Satu lagi komponen penting dalam formula prohormone bagi wanita adalah Indole 3 carbinol (3 Indol Methanol): Indole-3-carbinol (C9H9NO) adalah fitokimia (glucosinolate a) yang terkandung di dalam sayur-sayuran dari keluarga cruciferous, kepada semua dalam brokoli, kubis, Brussels pucuk dan kembang kol, yang menawarkan perlindungan terhadap tumor bergantung kepada hormon yang berselang dalam metabolisme seks hormon estradiol, bloquenado reseptor mereka.

Dalam Man

Hasil daripada percubaan dalam komponen lebih biasa daripada spesies Piper di atas, didapati bahawa piperine, yang amide alkaloid utama, menunjukkan aktiviti perencatan kuat 5 alpha reductase. The perencat 5 alpha reductase daripada aktiviti piperine dan mendapati dalam pelbagai kajian yang berkaitan. Yang reductase 5-alpha bertanggungjawab untuk menukar testosteron ke dihydrotestosterone yang reseptor utama terdapat dalam rambut yang (Androgenetic Botak) dan prostat.

Urtica dioica (rasa pedih Jelatang): The Nettle: mengandungi flavonoid (antioksidan dan tindakan anti-radang), garam galian, asid organik, pro- vitamin A dan C, lendir, asid formik, asetilkolina, klorofil, tanin, resin, silikon, asetilkolina, kalium, glucoquininas dan sejumlah besar klorofil (oleh itu dalam, warna hijau gelap), histamin dan serotonin.

Kilang itu juga mempunyai bahan yang dipanggil secretin, yang merupakan salah satu yang paling mencabar rembesan perut, pankreas dan hempedu dan pergerakan peristalsis usus.

Jelatang adalah spesies yang daun sudah disebut dalam karya zaman pertengahan sebagai ubat di negeri-negeri yang berkaitan dengan defisit dalam diuresis yang. Walau bagaimanapun, dua puluh tahun bahagian bawah tanah mereka (akar dan rizom) merupakan subjek yang menarik dalam rawatan hiperplasia prostatik benigna BPH, kerana mereka telah mendedahkan banyak kerja-kerja penyelidikan yang dilakukan ke atas mereka.

Ini siasatan mempunyai akses kepada pengetahuan bahan-bahan aktif yang paling penting dan tindakan mereka pada beberapa faktor yang terlibat dalam pembangunan BPH. Selain itu, ujian klinikal baru-baru ini dengan Jelatang standard menunjukkan kesan positif ke atas gejala kencing yang berkaitan dengan ekstrak BPH. Untuk ini toleransi besar formula dihasilkan bahagian bawah tanah ditambah, seperti dalam perbicaraan untuk enam bulan hanya 0.7 peratus daripada pesakit menunjukkan kesan sampingan graviti rendah dalam semua kes.

Di samping itu, Jelatang mempunyai banyak kegunaan lain, ia adalah salah satu daripada tumbuh-tumbuhan dengan kegunaan perubatan. Jelatang telah lama menggunakannya, terima kasih kepada sifat diuretik dan alkalizing untuk batu sendi, hati, gout, dan buah pinggang.

Ujian klinikal pada skala dikurangkan yang telah dilakukan pada lelaki telah menunjukkan bahawa ekstrak Maca boleh meningkatkan libido dan meningkatkan kualiti air mani dan kuantiti.

Produk Tindakan Hormon

  • Biofemin 3G
    Perempuan Hormon Kitaran Pengawal Selia dan Activator
  • Androcell 3G
    Lelaki hormon Kitaran Pengawal Selia dan Activator

Mesej untuk hidup: rujuk doktor anda secara berkala. Biocell Ultravital Terapi Sel Pengubahsuaian.

© 2020 Biocell Ultravital Privacy
Like Us on Facebook Follow Us on Twitter