Dasar Privasi

Biocell Ultravital ™ rawatan khidmat membolehkan untuk hidup lebih lama dan lebih baik.

Terima kasih telah mengunjungi laman web kami. Dasar privasi ini memberitahu anda bagaimana kami menggunakan maklumat peribadi yang dikumpulkan di laman web ini. Sila baca dasar privasi ini sebelum menggunakan laman atau memasukkan maklumat peribadi. Dengan menggunakan laman web ini, anda menerima amalan yang dinyatakan dalam dasar privasi ini. Amalan ini boleh diubah, tetapi setiap perubahan akan diposting dan perubahan hanya akan berlaku untuk aktiviti dan maklumat tentang pergi ke depan, tidak berlaku surut. Anda digalakkan untuk meninjau dasar privasi setiap kali anda melawat laman untuk memastikan bahawa anda memahami bagaimana maklumat peribadi yang anda berikan akan digunakan.

Pengumpulan Maklumat
Laman web kami menggunakan borang bagi pengunjung untuk meminta maklumat tentang produk kami. maklumat peribadi anda disimpan selamat. Hanya pekerja mempunyai akses kepada maklumat ini. Biocell Ultravital tidak menjual, menyewa atau memberikan nama atau maklumat lain tentang pelanggan kami kepada pihak ketiga.

Edaran Maklumat
Kita boleh berkongsi maklumat dengan agensi-agensi kerajaan atau syarikat yang lain yang membantu kami dalam mencegah penipuan atau penyiasatan. Kita boleh melakukannya jika: (1) dibenarkan atau dikehendaki oleh undang-undang, atau (2) cuba untuk melindungi atau mencegah penipuan sebenar atau berpotensi atau transaksi yang tidak sah, atau (3) menyiasat penipuan yang telah terjadi. Maklumat ini tidak diberikan kepada syarikat-syarikat ini untuk tujuan pemasaran.

Contact Situs Web
Jika anda mempunyai pertanyaan atau komen tentang kenyataan privasi ini atau pengalaman anda dengan laman ini, sila layari laman kenalan kami.

Kami berhak untuk melakukan perubahan terhadap dasar ini. Setiap perubahan dasar ini akan diposting.

 

 

 

© 2019 Biocell Ultravital Privacy
Like Us on Facebook Follow Us on Twitter