MISI KAMI

Biocell Ultravital ™ rawatan sel membuat ia mungkin untuk hidup lebih lama dan lebih baik.

Bolehkah berdetik daripada jam biologi menjadi perlahan?

Boleh proses semula jadi diterbalikkan?

Bolehkah penyakit dihentikan?

Biocell Ultravital™ penyelidikan dan membangunkan inovatif, 100% asli, bioproduk farmaseutikal-gred, secara eksklusif di seluruh dunia. Produk-produk ini mengoptimumkan nutrisi sel dan tenaga, menghasilkan tindakan pencegahan dan rawatan yang, sebagai tambahan untuk merawat pra-gejala dan tanda-tanda melalui pembaharuan sel, refuels dan membetulkan struktur sel tisu dan organ-organ, menghalang kemunculan beban tekanan berfungsi yang mengakibatkan pembentukan sel miskin, penyakit degeneratif, dan selepas-kesan mereka.

Sebagai alaf baru bermula, kualiti hidup tidak mempunyai had-menyerang penyakit degeneratif dan keperluan awal adalah misi kami. Kami hadir Biocell Ultravital™ Switzerland kepada perdagangan dan kepada semua orang-orang profesional yang melihat rawatan alternatif sebagai masa depan yang besar perubatan. Keputusan terbaik adalah pada pandangan, kedua-dua pesakit dan juga untuk doktor yang mencadangkan dan berjaya memohon produk kami.

Biocell Ultravital™ adalah sebuah syarikat melibatkan diri dalam perubatan dan bioresearch dan dalam pengeluaran garis berteknologi tinggi yang merangkumi kemajuan terkini dalam Catalytic Terapi Enzim dan hormon Terapi Molekul.

The Biocell Ultravital™ institut bioresearch dan makmal-makmal yang berkaitan di Perancis, Jerman, dan Belanda adalah di barisan hadapan dalam perubatan pencegahan. Sumber semula jadi dan prinsip aktif digunakan untuk merangsang fungsi sel, menjana semula dan memperbaharui tisu dan organ-organ, dengan itu menghalang penuaan dari menjadi penyakit kronik.

Dalam usaha ini, kami dibantu oleh profesional yang cemerlang dalam bidang perubatan, disokong oleh struktur bermaklumat saintifik yang kukuh.

Sejak ini adalah produk eksklusif yang merupakan salah satu-of-a-jenis di pasaran, yang menggemparkan dalam bidang anti -penuaan dan degeneratif pencegahan penyakit melalui penggunaan produk semula jadi, tanpa kesan sampingan dan dengan kadar yang tinggi klinikal, ia dijual melalui doktor yang pakar dalam bidang ini dan oleh ejen-ejen yang diberi kuasa diselia oleh mereka. Hubungi ditubuhkan secara langsung dan susulan sentiasa dilakukan secara peribadi.

Objektif utama Biocell Ultravital™ adalah untuk menyediakan doktor dengan maklumat yang luas dan misi kami adalah untuk memastikan bahawa penemuan saintifik termasuk dalam protokol terapeutik, difahami, dan diterima.

Menggunakan kriteria saintifik, doktor perlu menilai terapi kami, dengan mengambil kira faktor-faktor ini penting: Bukti yang membuktikan bahawa ia adalah selamat dan berkesan.

Kepastian bahawa produk akan menghasilkan kesan terapeutik.

Dan bahawa akan ada tiada risiko dalam mempunyai pesakitnya menggunakannya.

Biocell Ultravital telah membangunkan rawatan bioteknologi farmaseutikal gred maju dikenali sebagai RENOVATION SELULAR TERAPI, terdiri daripada produk dan formula yang berbeza yang berjaya disyorkan di seluruh dunia.

Oleh itu, misi utama kami pada masa ini adalah untuk mendidik dan bekerjasama dengan komuniti perubatan dan dengan pemimpin-pemimpin pendapat dalam bidang perkhidmatan kesihatan, untuk menggalakkan pencegahan sebagai cara hidup baru, memberi tumpuan kepada nutrisi sel melalui "Terapi Pengubahsuaian Selular".

Ia tidak mungkin untuk meramalkan bahawa, pada tahun 2050, orang-orang tua 80 tahun akan dianggap sebagai orang dewasa muda, dan orang-orang yang mencapai 100 tahun sudah pasti akan dipanggil untuk menentukan era baru untuk warga emas, di mana mereka kekal di dalam kesihatan biologi yang baik.

Ubat yang masa depan akan ditakrifkan oleh tiga 'Ps':

Pencegahan: melalui Terapi Pengubahsuaian Selular

Ramal: melalui profil genetik setiap orang

Peribadi: melalui penyertaan setiap individu yang menyokong kesihatan beliau

Mesej untuk hidup: rujuk doktor anda secara berkala. Biocell Ultravital Terapi Sel Pengubahsuaian.

© 2019 Biocell Ultravital Privacy
Like Us on Facebook Follow Us on Twitter