Human Citoplacell® 3G

The Antioksidan Paling Lengkap

Human Citoplacell 3G, kapsul antipenuaan 350 mg, merupakan kompleks oral yang, apabila diambil secara tetap, akan mengaktifkan semula fungsi hipofisis, lalu mencapai pengeluaran HGH, yang juga dikenali sebagai "Hormon Keremajaan" yang lebih baik, terima kasih kepada tindakan set asid amino terpilih dan peptida pemangkin. Tindakan kuat komponen-komponen Human Citoplacell G2 memberikan kesan terapeutik, iaitu perlindungan aktioksisan yang berterusan, kebolehan kognitif yang meningkat dan meningkatnya tenaga dan kesejahteraan am.

MAKLUMAT KLINIKAL DAN FARMAKOLOGI
Komposisi:


Setiap kapsul mengandungi 350 mg rumusan eksklusif yang telah dipatenkan di peringkat antarabangsa, yang mengandungi campuran asid amino yang terdiri daripada: alanina, arginina, asid aspartik, fenilalanina, asid glutamik, glisina, histidina, lisina, metionina, serina, treonina, triptofan, tirosina, valina, ekstrak ginkgo biloba standard, ekstrak tecoma curialis, koenzim Q-10, ekstrak Royal Jelly, protein soya kering sejuk beku, DHEA, KH3, riboflavin, prenenolona, dan tiamina.

Mekanisme Tindakan:

Tindakan bersinergi asid amino dan peptida pemangkin Human Citoplacell 3G mencetuskan dan merangsang kelenjar pituitari agar merembeskan hormon pertumbuhan manusia (yang mana pengeluarannya sangat berkurangan dengan meningkatnya usia), yang bertindak terus ke atas semua tisu tubuh, membangkitkan pengaktifan metabolisme yang lebih muda, dicirikan oleh peningkatan dalam sintesis protein dalam hampir setiap sel tubuh, meningkatnya penggerakan asid lemak bagi tisu-tisu adipos, meningkatnya kuantiti asid lemak di dalam salur darah dan penggunaan utama asid lemak, dan bukannya glukosa, sebagai sumber tenaga.

FARMAKOKINETIK DAN FARMAKODINAMIK:

Human Citoplacell 3G tersedia dalam bentuk kapsul. Kapsul ini bersalut gel, oleh itu akan larut di dalam perut dan melepaskan bahan-bahan aktif utamanya. Komponen-komponen ini mengalir ke dalam usus, di mana ia diserap ke dalam aliran darah oleh angkutan aktif.
Bagi asid amino pula, perkadaran ekstraknya di dalam tubuh bergantung pada jenis protein yang ditelan, sintesis berkenaan di peringkat sel dan pengumuhan terpilih oleh buah pinggang. Sebaik sahaja ia menembusi sel (oleh angkutan berkemudahan atau aktif), asid amino bergabung antara satu sama lain melalui tinda balas penapaian intrasel untuk membentuk protein. Setiap sel mempunyai had untuk menyimpan protein, dan asid amino yang berlebihan dalam aliran darah akan disingkirkan dalam bentuk produk baru di peringkat hati dan digunakan untuk melepaskan tenaga atau disimpan dalam bentuk lemak. Yang tidak digunakan akan disingkirkan oleh buah pinggang.

Analisis:

Human Citoplacell 3G adalah rawatan klinikal antipenuaan yang paling berkesan yang tersedia di pasaran dalam bentuk kapsul telan. Di banyak negara Eropah, produk ini dikenali sebagai "kapsul keremajaan." Komposisinya adalah rumusan antipenuaan yang unik dan eksklusif, terima kasih kepada tindakan perangsangannya dan keupayaannya untuk meningkatkan fungsi organ dan kognitif. Dengan penubuhan American Academy of Anti-Aging Medicine (A4M), amalan penggantian hormon diperkukuh dan diperluaskan, cara yang penting dalam peperangan melawan penuaan patologi.

Kontraindikasi: Human Citoplacell 3G, sebagai produk yang benar-benar semula jadi, ia tidak menyebabkan sebarang tindak balas sama sekali, kecuali pada individu yang mudah alah terhadap protein.

Kesan Sampingan: Tiada kes kesan sampingan yang pernah dilaporkan; hanya sedikit rasa mengantuk semasa 3 hari pertama rawatan.
Indikasi dan Dos
-Penuaaan Organ
-Penyusutan Nafsu Seksual
-Kekurangan Sistem Imun
-Keletihan Fizikal
-Keletihan Mental
-Kekurangan Nutrisi Sel

Ambil sebiji kapsul pada waktu pagi dan satu lagi sebelum tidur (1 b.i.d.) dengan sebarang cecair. Human Citoplacell 3G boleh diambil sampai bila-bila kerana ia seratus peratus selamat dan komponennya tidak menghasilkan endapan. Bermula pada usia 46 tahun, disarankan untuk meningkatkan dos kepada empat (4) kapsul setiap hari: dua (2) pada waktu pagi dan dua (2) pada waktu malam (2 b.i.d.), sebaik-baiknya sebelum makan.

KAJIAN KLINIKAL:

Membuktikan keberkesanan terapeutik terapi pelengkap dengan Human Ultracell 3G dan Human Citoplacell 3G (mengikut garis panduan pengedosan yang diwujudkan) dalam rawatan simptom-simptom poli-patologi berkaitan penuaan kronik, sepanjang 60 minggu rawatan.

© 2019 Biocell Ultravital Privacy
Like Us on Facebook Follow Us on Twitter