Soalan-soalan yang kerap ditanya

  1. Apakah Biocell Ultravital?
  2. Biocell Ultravital adalah barisan yang paling eksklusif dan maju di dunia terapi pengubahsuaian selular di dunia. Mereka yang berasal dari Switzerland dan dibahagikan dalam 7: pertumbuhan semula Cellular, Terapi Revitalizing, Terapi Anti-Radang, Pro-hormon Terapi Antioksidan Therapy, dan Terapi metabolik, dan Terapi Detoxifying semua kategori penting untuk kehidupan muda dan jaminan kualiti yang panjang. Ini adalah terapi biologi dan semulajadi dan terdiri daripada hanya bahan-bahan aktif terbaik yang terdapat di dunia hari ini.

  3. Bagaimana bahan-bahan aktif yang dikawal selia?
  4. Kaedah-kaedah yang dilaksanakan dalam pengeluaran bahan-bahan biologi mematuhi sepenuhnya garis panduan yang ditetapkan oleh Makanan Perancis dan Agensi Dadah Cawangan bagi Garis Panduan dan Penilaian Ubat Biologi (AFSSAPS) dan sentiasa diselia oleh agensi tersebut. Agensi ini menetapkan garis panduan dan kawalan mandat untuk keselamatan bio bahan yang dimaksudkan untuk tujuan perubatan dan memantau mereka dipenuhi. Kaedah-kaedah yang dilaksanakan oleh Biocell Ultravital dan makmal itu adalah orang-orang yang ditetapkan oleh AFSSPS dan telah diluluskan oleh Pentadbiran Makanan dan Ubat-Ubatan (FDA).

  5. Adakah Biocell Ultravital boleh didapati di farmasi?
  6. Produk kami adalah hanya boleh didapati di farmasi terhad khusus dan tradisional hanya boleh dibeli dengan preskripsi dari doktor yang berkelayakan. Ini sebabnya kami menawarkan rangkaian kami pakar-pakar perubatan untuk perundingan perubatan tanpa dikenakan bayaran. Kami sentiasa menggesa anda berjumpa dengan doktor sebelum memulakan sebarang rawatan.

  7. Jika anda boleh membeli insurans untuk menjamin kualiti hidup dan kesihatan akan anda?
  8. Kami di Biopharmaxie menawarkan formula yang paling maju dalam perubatan pencegahan hari ini. Kami membandingkan rawatan kami untuk polisi insurans, tetapi bukan menginsuranskan harta yang kami sediakan insurans untuk kehidupan yang lebih sihat, muda, dan lebih bertenaga. Anda kini mempunyai satu cara untuk menjamin masa depan fizikal yang lebih sihat.

  9. Bagaimana saya perlu mengambil Biocell Ultravital produk?
  10. Semua rawatan kami harus mengikut seperti yang ditunjukkan dan di bawah pengawasan doktor.

  11. Adakah terdapat sebarang kesan sampingan o menengah dikaitkan dengan terapi Biocell Ultravital?
  12. Tidak ada apa-apa kesan sekunder atau sampingan yang dikaitkan kepada terapi Biocell Ultravital. Orang alah kepada protein haiwan dan ibu mengandung tidak boleh mengambil produk kami.

  13. Adakah terdapat mana-mana kajian yang berkaitan dengan Biocell Ultravital?
  14. Kami telah mengumpulkan lebih kajian kes 5,000 di seluruh dunia dalam 5 tahun yang lalu. Semua dari doktor menetapkan produk kami dan lebih 90% semuanya melaporkan bahawa terapi Biocell Ultravital berkesan dalam mencegah penyakit serta menyediakan rawatan sampingan kepada orang-orang yang konvensional. Mereka telah mengatakan bahawa terapi kami adalah yang paling lengkap di pasaran hari ini.

  15. Apakah hasil kajian kes?
  16. Hasilnya adalah sangat positif dengan lebih 90% daripada doktor menyatakan mereka akan terus untuk menetapkan dan menggunakan produk kami. Bagi analisis yang lebih terperinci kajian ini kami telah menyediakan maklumat grafik pada laman web kami untuk menggambarkan penemuan kami.

  17. Adakah saya memerlukan preskripsi untuk membeli Biocell Ultravital terapi?
  18. Ya, anda memerlukan preskripsi dan satu-satunya cara untuk mendapatkan produk-produk kami adalah melalui seorang doktor atau farmasi kami dalam talian.

  19. Apakah standard kawalan kualiti Biocell Ultravital ini?
  20. Biocell dikira dengan piawaian antarabangsa ketat kawalan kualiti dan juga diluluskan dan dikawal selia oleh FDA di Amerika Syarikat. Kami mengikuti FDA amalan pengilangan yang baik dan makmal kami adalah QAS 9001 disahkan dengan standard tertinggi dalam jaminan kualiti. Semua bahan-bahan aktif kami adalah berkualiti terbaik di pasaran hari ini dan diuji untuk kesucian sebelum digunakan.

  21. Berapa banyak akan kos penghantaran?
  22. Pilihan penghantaran pelbagai bergantung kepada negara asal anda. Mereka sentiasa akan dapat dilihat di beli, dan ada beberapa pilihan di bandar-bandar di mana mereka boleh didapati. Kami kapal di seluruh dunia dan yang menjadikan kos penghantaran kami yang rendah. Perlu diingat bahawa tidak semua pesanan adalah sama, jadi harga bergantung kepada berat badan lokasi dan masa penghantaran

  23. Bagaimana berpatutan adalah Biocell Ultravital?
  24. Kami di Biocell Ultravital tidak merasa kita boleh meletakkan harga pada kualiti hidup, oleh itu kami meminta anda "Apa harga anda meletakkan ke atas kesihatan anda?". Kami menggesa anda untuk berfikir bahawa perkara yang paling penting dalam hidup adalah kualiti hidup tanpa penyakit dan sakit kronik dan dapat hidup dengan kesihatan yang banyak.

  25. Adakah rawatan perlindungan insurans saya?
  26. Produk kami tidak dilindungi dengan insurans, tetapi perlu diingat bahawa terapi kami terdiri dengan bahan-bahan yang terbaik dan ia adalah satu pelaburan untuk kesihatan anda, ia adalah lebih baik untuk mengelakkan daripada untuk merawat dan membayar akibat penyakit.

  27. Bagaimana jika produk saya memesan dihentikan atau formula itu berubah?
  28. Produk kami sentiasa berkembang, jadi jika salah satu terapi mendapat dihentikan, ia adalah kerana kita telah menggantikannya dengan formula yang lebih baik yang lebih baik dan lebih lengkap. Kami sentiasa mengumumkan apabila terdapat produk baru, perubahan dalam formula atau apabila produk yang dihentikan. Kami bekerja dengan teknologi terkini supaya jika sesuatu yang tidak diteruskan ia akan menjadi lebih baik kepada pesakit dan keperluan mereka.

  29. Mengapa produk Biocell Ultravital lebih maju daripada produk nutraseutikal yang lain?
  30. Semua formula kami telah inovasi di Switzerland dan menggunakan tertinggi standard dan protokol. Kami adalah syarikat eksklusif yang hanya menggunakan bahan-bahan semula jadi dan terapi yang paling inovatif yang terdapat hari ini.

  31. Adakah produk anda semula jadi atau sintetik?
  32. Semua formula kami benar-benar semula jadi dan biologi. Ia tidak mengandungi dadah, steroid, bahan kimia atau bahan-bahan yang dilarang.

  33. Apakah rawatan yang terbaik untuk keadaan tertentu?
  34. Formula yang paling lengkap adalah Ultracell Manusia; Tetapi Cellorgane memberi tumpuan kepada setiap sistem individu. Dapatkan nasihat doktor anda atau salah satu doktor disediakan kami untuk rawatan yang terbaik untuk anda. Kami juga telah menyediakan satu senarai penyakit yang paling biasa dan penyakit dirawat dengan setiap produk untuk memaklumkan keputusan anda lebih baik. Jika anda masih tidak pasti, sila hantar e-mel dengan kebimbangan anda dan kami akan membantu anda dengan seberapa segera yang mungkin.

  35. Apakah Biocell Ultravital lakukan untuk memastikan kualiti produknya?
  36. Makmal kami FDA disahkan dan semua terapi kami datang dengan meterai dan label keselamatan. Produk kami dibuat dengan bahan-bahan yang diimport dari Perancis dan hanya yang terbaik ada, formula kami dibuat di Switzerland dan kami mengeluarkan terapi kami di sini di Amerika Syarikat dengan teknologi Swiss yang terbaru.

  37. Adakah produk anda "gred farmaseutikal"?
  38. Ya, produk kami terdiri dan dihasilkan dengan teknologi dan kualiti farmaseutikal bahan yang paling awal yang ada di dunia. Terapi kami telah ditetapkan seluruh dunia sejak lebih 15 tahun.

  39. Apabila ia datang untuk nutraseutikal adalah kos penunjuk kualiti?
  40. Ya. Bahan dipatenkan dan terapi saintifik disahkan lebih mahal. Berbeza dengan banyak jenama komersial memberi tumpuan kepada memandu sehingga margin dengan menggunakan bahan-bahan mentah murah yang ada, kami hanya menggunakan pembekal bahan mentah terbaik yang melabur dalam pengesahan saintifik bahan-bahan mereka dan kami menguji semua bahan-bahan mentah untuk kesucian menggunakan makmal bebas untuk memastikan kualiti mereka , yang meningkatkan kos bahan. Dengan produk-produk Biocell Ultravital, anda akan mendapat wang yang terbaik berkualiti boleh membeli.

  41. Akan memerintahkan pemberitahuan dan penghantaran maklumat melalui e-mel?
  42. Ya, sebaik sahaja anda membeli produk kami, anda akan menerima resit dengan pemberitahuan penghantaran anda. Menjejaki maklumat untuk penghantaran anda juga akan disediakan. Kita boleh always.be dicapai melalui perkhidmatan pelanggan kami dengan mana-mana soalan atau kebimbangan yang mungkin timbul.

  43. Apakah maklumat yang saya berikan peribadi?
  44. Ya, laman web kami adalah sepenuhnya selamat dan swasta. Kami tidak berkongsi apa-apa maklumat dengan pihak ketiga. Biopharmaxie percaya kepada integriti menjaga kepercayaan anda dengan produk kami sulit sentiasa.

  45. Apa saja pilihan saya untuk penghantaran?
  46. Pilihan akan berbeza-beza mengikut negara dan wilayah. Mereka sentiasa akan disediakan semasa pembelian.

© 2019 Biocell Ultravital Privacy
Like Us on Facebook Follow Us on Twitter