Biopharma InternationalPENGEDAR

Biopharma Antarabangsa dalam tempoh 34 tahun kewujudannya telah sepakat untuk pelanggan dan syarikat-syarikat farmaseutikal yang telah memberi kepercayaan kepada kami dengan pengedaran produk mereka dalam sektor borong dan runcit. Sokongan daripada berkaliber sumber manusia, inovasi, teknologi, kawalan kualiti yang ketat dan perkhidmatan telah menjadikan kami peneraju dalam pengedaran dengan kehadiran di lebih daripada 74 negara.

Selama lebih 30 tahun, kami telah membantu pesakit mendapat akses kepada keperluan perubatan mereka di seluruh dunia. Kewujudan kita adalah berdasarkan kepada membantu farmaseutikal dan syarikat biofarmaseutikal membuat produk mereka kepada pesakit, walau di mana mereka tinggal sementara mencapai dalam proses profesional, tidak rumit dan cepat.

Walaupun inovasi farmaseutikal dan biofarmaseutikal terus melancarkan produk dan terapi baru kami berusaha untuk memberikan mereka infrastruktur untuk mendapatkan produk-produk ini di mana ia paling berkesan digunakan dan paling diperlukan. Kami telah bekerjasama dengan semakin banyak syarikat penjagaan kesihatan membantu mereka memberi manfaat kepada dunia.

Kami mempunyai lokasi-lokasi strategik yang luas dalam banyak pasaran membolehkan kita untuk pergi ke sedaya upaya untuk menyampaikan produk yang sesuai dan berkualiti secepat mungkin bagi mereka yang paling memerlukannya.

model logistik yang luar biasa dan menyeluruh Biopharma International membolehkan kita untuk beroperasi dari dalam pasaran sasaran, memudahkan perkhidmatan dan meluaskan akses untuk memenuhi permintaan. Hasilnya, doktor (dan pesakit mereka), farmasi dan organisasi penjagaan kesihatan dihidangkan dengan cara yang cepat, boleh dipercayai dan patuh membenarkan syarikat-syarikat yang kami wakili untuk melakukan apa yang mereka lakukan yang terbaik dan inovasi kesihatan untuk semua.

www.biopharmainternational.com

© 2019 Biocell Ultravital Privacy
Like Us on Facebook Follow Us on Twitter