DISCOVER THE DETOKSIFIKASI TINDAKAN SAINS BIOCELLULAR

Dalam dunia global dan industri, bahan kimia adalah sebahagian daripada kehidupan setiap hari dengan lebih 100,000 bahan yang berbeza digunakan.

Industri menghasilkan dan menggunakan bahan-bahan ini sangat penting, mempunyai kesan yang besar terhadap pekerjaan, perdagangan dan pertumbuhan ekonomi global.

Terdapat hampir tidak industri di mana bahan kimia tidak terlibat dan tidak ada industri tunggal di mana bahan kimia tidak mempunyai peranan.

Malangnya ada harga yang tinggi untuk membayar, kesan alam sekitar yang terdiri daripada filem susulan pada spesies sensitif dan ekosistem untuk kepupusan besar-besaran spesies, yang membawa kepada masalah berskala besar seperti eutrofikasi daripada badan-badan air dan pengurangan ozon stratosfera.

Pencemaran kimia secara meluas diedarkan di dalam air, udara dan bumi, sehingga tidak ada manusia adalah bebas daripada pendedahan kepada pencemaran ini.

Ini pendedahan kepada bahan-bahan ini membawa kepada kesan kesihatan yang berkaitan, dan lulus dari keracunan akut kepada kesan jangka panjang seperti kanser, kecacatan kelahiran, gangguan neurologi, masalah hormon, kepahitan penyakit degeneratif dan penuaan pramatang.

Orang ramai juga terdedah melalui aktiviti kerja dalam kehidupan harian mereka, minum air yang tercemar dan makan makanan yang tercemar (Konservatif dan racun perosak) kepada logam berat secara meluas diterangkan.

Logam berat tidak boleh dimetabolismekan oleh tubuh manusia dan berterusan dalam badan, di mana mereka mengenakan kesan toksik mereka apabila digabungkan dengan satu atau lebih penting kumpulan reaktif (ligan) untuk fungsi fisiologi yang normal.

Biocell Ultravital sedar keadaan ini serius yang menjejaskan kualiti hidup rakyat, dan menyumbang kepada exaservacion daripada degeenrativas penyakit dan kronik, termasuk dalam produk portfolio tertumpu kepada detoksifikasi bahan-bahan berbahaya kepada kesihatan manusia, di mana ia telah kronik terdedah. Bahan ini dipanggil chelants.

Kepentingan biologi chelating berasal daripada usaha untuk mengawal logam berat yang menyumbang kepada kerosakan makanan.

Penyelidikan toksikologi beberapa chelating dicadangkan sebagai tambahan membawa kepada pemerhatian bahawa pertalian yang kukuh bagi kation menyifatkan kalsium asid atelindiamintetrasetik (EDTA) menyebabkan penurunan kalsium kepekatan serum.

Farmakokinetik

Komponen pelbagai formula mencapai sel-sel, dan sama ada secara langsung atau tidak langsung melalui saluran darah dalam kes produk lisan, dan ada tertanam untuk yang sama, melalui pelbagai cara pengangkutan selular, bergantung kepada saiz molekul unsur-unsur yang berkenaan. Dalam kes molekul besar, pemerbadanan mereka ke dalam sel-sel adalah dengan reseptor -pengantara endositosis, rantaian siguendo: vesicle, endosome dan lisososma. Untuk molekul yang lebih kecil, ia diperbadankan akan oleh resapan mudah atau oleh protein penyebaran dipermudahkan sebagaimana yang sesuai.

Penyerapan bahan-bahan makromolekul dalam utuh seolah-olah mustahil tidak lama dahulu. Walau bagaimanapun, dengan kemajuan kaedah sangat khusus analisis telah memungkinkan untuk mengesahkan penyerapan enzim dan bahan-bahan makromolekul lain dari saluran gastrousus ke dalam aliran darah atau limfa saluran secara kualitatif dan saintifik disahkan. Malah, satu saya menunjukkan bahawa ia diserap oleh kesan terapeutik yang dicapai oleh pentadbiran beliau.

Proses chelating telah digunakan oleh ahli farmakologi untuk membangunkan agen terapeutik baru untuk ujian klinikal di pelbagai patologi yang memerlukan mengeluarkan ion logam daripada tisu.

Yang chelators direka untuk bersaing dengan logam berat termasuk kumpulan reaktif fisiologi mencegah atau menterbalikkan kesan-kesan toksik dan meningkatkan perkumuhan mereka.

Yang kelat menyebabkan terbentuk dalam badan, adalah larut air dan sebahagian besarnya dikumuhkan utuh dalam air kencing, pada kadar yang lebih tinggi daripada yang dijangkakan bagi logam itu sendiri.

Juga termasuk dalam formula Mikronutrien mineral, yang juga bertindak sebagai agen chelating, memulangkan nilai biasa microelements ini di dalam badan.

 

Produk Tindakan Detox

Mesej untuk hidup: rujuk doktor anda secara berkala. Biocell Ultravital Terapi Sel Pengubahsuaian.

© 2019 Biocell Ultravital Privacy
Like Us on Facebook Follow Us on Twitter