Terapi Pembaharuan sel adalah hasil daripada lebih 70 tahun penyelidikan bioteknologi sel dibangunkan oleh Biocell Ultravital di Switzerland dan Ultravital Biocell Laboratories di Perancis. Setiap baris dirumuskan dengan 100% semula jadi aktif, diuji secara klinikal, yang tidak mengandungi dadah, steroid, bahan kimia atau bahan-bahan lain yang menimbulkan risiko kesihatan.

SELULAR RENOVATION TERAPI

Terapi Pengubahsuaian Selular terutamanya pendekatan terapeutik pencegahan. Ia menyediakan nutrien penting melalui ekstrak opotherapeutic embrio seperti phyto-organik, enzim, asid amino, antioksidan kuat untuk meneutralkan tindakan radikal bebas, dan lain-lain bukan kimia bahan diiktiraf terapeutik yang merangsang pertumbuhan semula sel dan pemulihan. Ini menguatkan nukleus sel, kitaran sel dan fungsi-fungsi tertentu dalam fasa pembaharuan dan mitosis berikutnya. Komponen serasi 100% telah dimasukkan ke dalam usaha untuk meningkatkan organotherapy dan terapi sel formula tradisional berasaskan semata-mata kepada opotherapy. Objektif utama ialah untuk memulihkan semula organ-organ yang sihat dan/atau rosak, mengoptimumkan fungsi tisu yang terjejas oleh perubahan struktur mungkin, terutama orang-orang yang mereka terdedah oleh genetik atau keturunan.

Pengubahsuaian Terapi Sel mempunyai kesan sederhana dan jangka panjang, merangsang mekanisme badan sendiri untuk pemulihan dan penyembuhan. Tindakan terapeutik bekerja sebagai ia diperbadankan ke dalam dan diterima sebagai intrinsik, supaya ia tidak boleh mencederakan badan penerima, meningkatkan kualiti hidup di pelbagai jenis penyakit degeneratif. CRT tidak berfungsi seperti dadah, manakala ubat-ubatan dan bahan kimia hanya bekerja sehingga mereka dipecahkan oleh proses metabolik badan.

Bagaimana kerja-kerja Selular Terapi Pengubahsuaian

Melalui formula eksklusif, CRT boleh mengubah organ-organ yang sakit atau penuaan ke dalam organ-organ yang sihat dengan keupayaan fungsi besar. Komponen yang kaya dengan nutrien dan sel-merangsang yang boleh diperkenalkan ke dalam badan sama ada secara lisan atau melalui suntikan.

Komponen-komponen yang berbeza dihantar ke sel-sel sama ada secara langsung melalui saluran darah atau tidak langsung dalam kes produk lisan, dan dimasukkan ke dalam sel-sel melalui salah satu kaedah pengangkutan sel beberapa, bergantung kepada saiz molekul yang berkenaan. Molekul besar yang dimasukkan ke dalam sel-sel melalui reseptor-pengantara endositosis, berikutan siri: vesicle, endosome dan lisosom. Molekul yang lebih kecil yang dimasukkan sama ada melalui penyebaran mudah atau protein memudahkan resapan, seperti yang berkenaan.

Ekstrak Sel (zarah pepejal) yang telah memasuki sel melalui endositosis terdiri daripada molekul yang atom dihimpunkan bersama oleh ikatan kimia, yang mengandungi tenaga. Untuk membolehkan sel untuk dapat menggunakan perkara dan tenaga, molekul mesti dipecahkan. Proses ini dipanggil pencernaan, dan dijalankan oleh enzim dalam lisosom itu.

Bahagian-bahagian yang berguna daripada ekstrak sel masuk ke dalam sitoplasma dan diasimilasikan ke dalamnya. Bahagian-bahagian yang tidak berguna adalah diusir dari sel.

Bahan diasimilasikan mempunyai tujuan yang berbeza: bentuk boleh digunakan untuk membuat molekul lain, untuk menggantikan bahagian yang dimusnahkan struktur sel (pertumbuhan semula), atau untuk melepaskan tenaga.

Penubuhan pelbagai komponen ini ke dalam tisu sel yang relevan dipermudahkan oleh empati yang sedia ada antara komponen dan protein reseptor pada permukaan membran sel yang berkenaan. Berikutan penubuhan mereka, merangsang perubahan biokimia akan berlaku yang akan membawa kepada RENOVATION SELULAR berkesan.

CRT menyediakan sel-sel yang kesuntukan protein, asid amino, enzim dan sejumlah besar substrat biokimia dan nutrien dengan unsur-unsur yang mereka perlukan, merangsang pembaharuan sel. Proses ini dibantu oleh asid nukleik yang membantu untuk membetulkan kerosakan DNA dan mendapatkan kawalan sel lalu bagi mencapai mitosis yang sihat sel-sel baru dalam pelbagai organ dan kelenjar sasaran rawatan.

Setiap formula CRT mengandungi sel-sel dan tisu embrio yang merangsang perubahan positif dalam kitaran sel, sebahagiannya mengisi sebarang jurang berfungsi. Ini adalah bagaimana komponen yang berbeza terutamanya diperbadankan sebagai nutrien penting dan juga bagaimana tisu embrio mencapai organ di bawah berbayar yang memerlukan pemulihan.

Proses ini disebut sebagai peringkat RENOVATION SELULAR, dan kesan yang berfaedah dilihat selepas beberapa minggu kerana ia pas perlahan-lahan dari satu sel ke tisu, tisu organ, dan organ kepada sistem.

Mesej untuk hidup: rujuk doktor anda secara berkala. Terapi Pengubahsuaian Biocell Ultravital Selular.

© 2020 Biocell Ultravital Privacy
Like Us on Facebook Follow Us on Twitter