ANTI-RADANG-TERAPI

Kajian baru-baru menunjukkan penglibatan inflammator satu.

Proses y dalam patogenesis daripada pelbagai penyakit degeneratif seperti jantung, Sindrom Metabolik, Obesiti, Diabetes dan lain-lain.

Sindrom metabolik boleh menghadiri pelbagai mekanisme patogenik mekanikal sebagai tekanan darah tinggi dan jenis metabolik sebagai tekanan oksidatif, antara lain, keupayaan untuk menggalakkan pengeluaran cytokine, pengaktifan endothelial, molekul lekatan meningkat, lipooxidación dan bioavailabiliti oksida nitrik, semua proatherogenic, dan fenomena keradangan berkurangan.

Obesiti ditakrifkan sebagai tidak normal atau berlebihan pengumpulan lemak di dalam badan. Telah diketahui bahawa obesiti meningkatkan risiko kardiovaskular dan sindrom metabolik di kalangan orang dewasa, dan keradangan yang memainkan peranan penting dalam pembangunan penyakit-penyakit ini.

Sehingga baru-baru ini, tisu adipos telah dianggap hanya sebagai tangki simpanan tenaga, yang kini dikenali sebagai tisu metabolik aktif yang melepaskan beberapa mediator bioaktif dipanggil adipokines. Telah diketahui bahawa beberapa orang tengah ini (TNF - α, IL- 6, IL - 1β) mendorong keradangan sistemik gred rendah pada orang dengan lemak badan yang berlebihan.

Pembebasan pengantara ini terlibat dalam metabolisme glukosa dan lipid, pembekuan, tekanan darah dan kuasa, dan telah terlibat dalam patologi beberapa penyakit termasuk rintangan insulin, sindrom metabolik, kencing manis dan dalam peringkat awal atherogenesis.

Dengan latar belakang ini, salah satu faktor yang paling penting untuk mengurangkan komplikasi yang berkaitan dengan penyakit-penyakit ini dengan proses keradangan kronik, adalah satu terapi anti-radang dan antioksidan, menggunakan enzim yang menghalang proses inflamasi ini tanpa memberi kesan sistem organ ortos seperti penghadaman.

Farmakokinetik

Komponen pelbagai formula mencapai sel-sel, dan sama ada secara langsung atau tidak langsung melalui darah di dalam kes produk lisan, dan ada tertanam untuk yang sama, melalui pelbagai cara pengangkutan selular, bergantung kepada saiz molekul unsur-unsur yang berkenaan. Dalam kes molekul besar, pemerbadanan mereka ke dalam sel-sel adalah dengan reseptor-pengantara endositosis, rantaian siguendo: vesicle, endosome dan lisososma. Untuk molekul yang lebih kecil, ia diperbadankan akan oleh resapan mudah atau oleh protein penyebaran dipermudahkan sebagaimana yang sesuai.

Penyerapan bahan-bahan makromolekul dalam utuh seolah-olah mustahil tidak lama dahulu. Walau bagaimanapun, dengan kemajuan kaedah sangat khusus analisis telah memungkinkan untuk mengesahkan penyerapan enzim dan bahan-bahan makromolekul lain dari saluran gastrousus ke dalam aliran darah atau limfa saluran secara kualitatif dan saintifik disahkan. Malah, satu saya menunjukkan bahawa ia diserap oleh kesan terapeutik yang dicapai oleh pentadbiran beliau.

Enzim diserap dihapuskan oleh hati atau oleh sistem mononuklear fagosit. Beberapa kajian juga diandaikan bahawa enzim diserap boleh dihapuskan oleh jus pankreas.

Mekanisme tindakan enzim dalam proses menghalang tindak balas keradangan yang berlebihan menyumbang kepada degradasi protein plasma yang menyerang ruang celahan semasa peringkat akut keradangan, memudahkan penyingkiran mereka dari darah atau sistem limfa.

Juga seolah-olah untuk mengambil bahagian dalam penyingkiran pengantara keradangan seperti bradykinin, yang depolymerized (reput) dan dikeluarkan. Akhir sekali, enzim membantu memecahkan dan menghapuskan "mantel" fibrin ditubuhkan di tapak keradangan. Dengan ini, ia dicapai bahawa edema keradangan diserap semula lebih cepat dan mengecut dan hilang. Dengan ini, bayaran balik peredaran mikro dicapai, dengan itu menghapuskan produk adalah lebih cepat dan cekap, menyebabkan penurunan ketara dalam keradangan, kesakitan dan ketidakselesaan pesakit.

Ia menjelaskan bahawa penyakit-penyakit kronik degeneratif termasuk obesiti, adalah multifaktorial dalam asal, jadi adalah perlu untuk mengawal keradangan subklinikal ini untuk mengurangkan kejadian obesiti dan penyakit kronik lain.

Akhir sekali, kerana cadangan itu untuk mengawal keradangan senyap yang mendahului obesiti mesti menyeluruh, Biocell Ultravital menggabungkan ekstrak embrionik, mikronutrien tambahan antioksidan enzim enzim untuk meningkatkan proses keradangan kronik tanpa risiko pengumpulan bahan-bahan toksik atau kerosakan kepada sistem lain seperti penghadaman.

Produk Tindakan Anti-Radang

Mesej untuk hidup: rujuk doktor anda secara berkala. Biocell Ultravital Terapi Sel Pengubahsuaian.

© 2020 Biocell Ultravital Privacy
Like Us on Facebook Follow Us on Twitter